Esquerra Republicana de Catalunya

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA - ACORD MUNICIPAL (ERC-AM)

Entrevista a Àngel Canosa, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya i actual alcalde de Blanes. És la tercera vegada que encapçala la candidatura després que va ser regidor per primer cop a les eleccions del 2015.

Partit dels Socialistes de Catalunya

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA - CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC - CP)

Entrevista a Jordi Hernández, cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya. És la primera vegada que encapçala la candidatura, després que s’estrena al món de la política amb aquests comicis.

Blanes en Comú Podem

BLANES EN COMÚ PODEM - CONFLUÈNCIA (BECP - C)

Entrevista a Jordi Urgell, cap de llista de Blanes En Comú Podem. És la segona vegada que encapçala la candidatura al front de BECP, després que a les eleccions del 2015 ja havia estat candidat a l’alcaldia per Batega, que forma part de la coalició de BECP.

Ciutadans

CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANÍA (Cs)

Entrevista a Cristhian Ortiz, cap de llista de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía. És la primera vegada que encapçala la candidatura, després que al 2019 va presentar-se per primer cop formant part de la llista, on va ocupar el segon lloc.

Junts

JUNTS PER BLANES - COMPROMÍS MUNICIPAL (CM)

Entrevista a Joan Felip, cap de llista de Junts per Blanes. És el primer cop que encapçala la candidatura, però ja compta amb una experiència anterior al consistori, ja que va ser regidor de CiU durant dos mandats: del 1987 al 1995.

Blanes, Sí

BLANES, SÍ - ARA PACTE LOCAL (BLANES, SÍ - ARA PL)

Entrevista a Mario Ros, cap de llista de Blanes, Sí, una nova candidatura. L’any 2019 va encapçalar la llista del PSC després que el desembre del 2017 va ser nomenat alcalde al renunciar al càrrec l’anterior batlle.

Esquerra Republicana de Catalunya

Candidatura d'Unitat Popular- Alternativa Municipalista (CUPAMUNT)

Entrevista a Carles Estríngana ‘Bullanga’, cap de llista de la Candidatura d’Unitat Popular. És la primera vegada que encapçala la llista, després que en anteriors comicis havia format part de la llista en d’altres posicions.

Partit Popular

PARTIDO POPULAR / PARTIT POPULAR (PP)

Entrevista a Pere Robert, cap de llista del Partit Popular, que encapçala per primera vegada aquesta candidatura. Fins al moment no havia format part ni d’aquesta ni cap altra llista política en anteriors comicis.

Independents

INDEPENDENTS DE LA SELVA (APB - IdSELVA)

Entrevista a Xavier Lozano, cap de llista de l’Agrupació Participativa de Blanes-Independents de la Selva. Es presenta per segona vegada com alcaldable, i amb anterioritat va ser regidor per CiU del 2011 al 2015.

VOX

VOX (VOX)

Entrevista a Roberto Martínez, cap de llista per VOX. S’estrena en el món de la política com alcaldable per aquesta candidatura, després que el partit va concórrer per primer cop a les eleccions de Blanes al 2019.

PDB-PROA

PARTIT DEMOCRATIC DE BLANES (PDB-PROA)

Entrevista a Anselm Ramos, cap de llista del Partit Democràtic de Blanes. Ja va encapçalar aquesta candidatura a les eleccions del 2007, 2011 i 2015. Va obtenir representació municipal amb dos regidors l’any 2007, quan va governar amb CiU i el PP.

VALENTS

VALENTS (VALENTS)

Entrevista a Miguel Ros, cap de llista de Valents, una de les candidatures que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals de Blanes. L’any 2019 va ser el número 2 a la llista de Ciutadans de Llagostera.

GRUP BLANES

GRUP BLANES

Entrevista a Rosa Aladern, cap de llista de Grup Blanes, una candidatura independent i de nova creació. La seva cap de llista va estrenar-se al món de la política l’any 2019, quan va ocupar el número 2 de la candidatura de BECP.

Segueix l'Ajuntament a

    Created with ‌

    HTML Website Creator